HomeTelevisieB&B Vol Liefde deelnemer Ingrid krijgt slecht nieuws te horen van RTL

B&B Vol Liefde deelnemer Ingrid krijgt slecht nieuws te horen van RTL

Er is momenteel geen koffietafel waar niet over B&B Vol Liefde wordt gesproken. Het programma is namelijk ongekend populair. Elke werkdag kijken meer dan een miljoen mensen naar het programma, en dus ook naar Ingrid. Ingrid is een deelnemer, die bij de veelbesproken Walter op bezoek was.

Walter en Ingrid

Walter en Ingrid klinkt een beetje als het iconische duo dat de grondslag was voor deze website maar niets is minder waar. De twee kunnen namelijk maar niet op één lijn komen. Zelfs als Walter, Ingrid meeneemt naar een kasteel om alles van haar af te schreeuwen, wil het nog niet werken.

Ingrid is van mening dat Walter niet genoeg aandacht geeft aan de dames die voor hem op bezoek zijn. Ze vindt hem te druk met zijn eigen dingen en als Walter ineens een paar dagen verdwijnt, is de maat vol. Ze kiest ervoor om naar huis te gaan en daar is ze best wel boos over. Ingrid is namelijk van mening dat ze niet echt een kans van hem heeft gekregen, terwijl ze wel helemaal naar Frankrijk voor hem gekomen is.

Afscheid nemen

Als het eenmaal zo ver is dat Ingrid weggaat, komt Walter nog afscheid nemen. Hij vindt dat het allemaal een beetje snel is gegaan en geeft dat als excuus dat hij niets voor haar afscheid heeft. Om het een beetje goed te maken loopt hij op de zaken voorruit en zegt hij, dat komt later wel. Ingrid begrijpt het in eerste instantie niet maar dan blijkt dat Walter het over de reünie heeft.

Dat schiet bij Ingrid in het verkeerde keelgat: “F*ck you met je reünie man, wat interesseert mij nou een reünie?”. Een uitspraak waar veel kijkers hard om moesten lachen. Toch heeft RTL nu slecht nieuws voor haar. Er komt wel degelijk een reünie aflevering aan. Die aflevering kun je op zondag 27 augustus kijken, bij RTL 4.

Meer van dit: