HomeTelevisieEnorme blunder: Complete uitkomst van B&B Vol Liefde al bekend

Enorme blunder: Complete uitkomst van B&B Vol Liefde al bekend

Als je niet wilt weten hoe B&B Vol Liefde af gaat lopen dan moet je nu echt stoppen met lezen. Dit artikel zal namelijk een enorme spoiler zijn voor wat er gaat gebeuren. Het populaire programma is inmiddels tegen het einde aangelopen maar de liefhebbers van het programma mogen wachten nog wel op de bekende reünie.

NLZIET verpest het

De reünie van B&B Vol Liefde is zondag 27 augustus om 20:00 op televisie te zien. Er wordt verwacht dat er meer dan een miljoen mensen gaan kijken dus het is er veel aan gelegen om het allemaal spannend te houden. Helaas was de stagiair bij NLZIET hier niet echt van op de hoogte.

NLZIET heeft namelijk gister per ongeluk al de reünie van het programma online gezet. Hoewel het er al snel af was, waren er toch mensen die de hele boel al gezien hadden. In de reünie wordt namelijk letterlijk alles bekend gemaakt. Zo leer je wie met wie is, of juist niet. Juicekanaal Reality.FBI was er snel bij om de boel te verklappen.

Het Juicekanaal weet te melden: “NLZIET had vandaag niet z’n sterkste dag. Ze gooiden vanavond al de reünie van het programma online, waardoor de uitkomsten al bekend zijn. Ze kwamen er te laat achter, maar hebben de aflevering weer offline gehaald. Ook Videoland gooide de aflevering van Een Jaar van je Leven eerder online dan de uitzending op tv.

B&B Vol Liefde

Via Showmag

Meer van dit: