HomeTelevisieB&B Vol Liefde deelnemer volledig uit de kleren betrapt op straat in...

B&B Vol Liefde deelnemer volledig uit de kleren betrapt op straat in Nijmegen

Als je hier bent en je volgt het programma B&B Vol Liefde via de televisie dan gaat dit artikel spoilers voor je bevatten. De Videoland kijker kan gerust door lezen want die kent deze deelnemer al wel. Videoland kijkers lopen een week voor op de televisiekijkers.

Bram in Zweden

Een deelnemer die veel aandacht van potentiële partners kreeg, is Bram uit zweden. De ietwat zweverige maar toch ook wel nuchtere ‘boer’ kan rekenen op heel wat interesse. Zelf leeft hij zo zelfvoorzienend mogelijk. Om wat bij te verdienen, ontvangt hij gasten op zijn grond, die hij leert hoe het werkt.

Dat zelfvoorzienend leven gaat hem best prima af. Zo kakt hij in een kuil en heeft hij een koelkast die alleen werkt door een gat in de grond. Ook verbouwt hij wat groentes, en loopt er nog wat potentieel vlees in de wij. Deze manier van leven is natuurlijk best bijzonder, dus dat trekt ook bijzondere types. Nu had bram er al een paar rondlopen, maar de nieuwste aanwinst op de boerderij is wel héél bijzonder.

Niet zo braaf

Jasmin is 24 en studeert één of andere psychologische opleiding. Ze oogt erg braaf en komt lief over maar niets is minder waar. Juicekanaal Reality_FBI kwam namelijk foto’s van de dame tegen, terwijl ze meedeed aan een demonstratie. Niet heel gek, maar ze deed dat terwijl ze rondreed op een reusachtige penis.

Ze reed niet alleen rond op die penis, maar liet ook regelmatig haar twee pluspuntjes zien. Zo braaf is deze ‘enthoesijasmin’ dus helemaal niet. Sterker nog, als je haar Instagram pagina op zoekt, dan zie je dat ze zich ook zeer regelmatig volledig uit de kleren laat fotograferen. Daar noemt ze zichzelf ook een ‘cozy slut’. Bijzondere dame voor Bram dus!

B&B Vol Liefde

Meer van dit: