HomeTelevisieZowel de kijkers als Kiki irriteren zich kapot aan Johan Vlemmix in...

Zowel de kijkers als Kiki irriteren zich kapot aan Johan Vlemmix in Lang Leve de Liefde

Kijkers van Lang Leve de Liefde zagen ineens een bekend gezicht de villa in stappen. Niemand minder dan Johan Vlemmix heeft zichzelf opgegeven om mee te doen aan het programma. Misschien wil hij weer wat in de spotlights staan of is hij gewoon echt op zoek naar ware liefde. Met Kiki zal die dat beide in ieder geval niet vinden.

BN’ers in Lang Leve de Liefde

Het komt vaker voor dat BN’ers ervoor kiezen om mee te doen aan het populaire programma. Eerder zagen we onder andere Roy Donders, Mariska van Kolck en onze eigen Yordi Nogmaals in Lang Leve de Liefde verschijnen. Dit keer was het de markante Johan Vlemmix die had besloten om mee te doen.

Johan Vlemmix is een kleurrijk figuur dat bekend is geworden dankzij de teleshopping op tv. Later werd hij bekender door het programma ‘Ter Land, Ter Zee en in de Lucht’ te presenteren. Toen hij daar mee stopte, probeerde Johan zelfs nog in de politiek terecht te komen, maar hij kreeg helaas voor hem niet genoeg stemmen. Vrijwel iedereen boven de 25 kent Johan wel, dus waarschijnlijk heeft Kiki ook even raar opgekeken dat hij voor haar zat.

Alles best

Johan en Kiki zitten samen opgescheept in de villa en gaan samen besluiten wat ze willen eten die avond. Kiki vindt het wel leuk om te gaan koken en is wel benieuwd of Johan dat ook wat vindt. Johan vindt alles best. Kiki wil graag weten wat Johan lekker vindt, maar die vindt nog steeds alles best.

Het maakt hem niet zo veel uit wat ze gaan eten maar Kiki wil wel weten of iets is wat Johan niet lust. ‘Ik lust eigenlijk alles. Het maakt eigenlijk niet zoveel uit…’ is het antwoord van Johan. Kiki stelt nog wat vragen maar op alles wat ze vraagt antwoordt Johan: ‘het maakt niet zoveel uit’. Kiki lijkt er wel klaar mee en ook de kijkers laten hun mening over Johan op Twitter horen. Het lijkt er dus op dat niemand meer zit te wachten op Johan op televisie, en al zeker niet Kiki.

Meer van dit: