HomeWTF?!Wielrenner wordt compleet van zijn sokken gereden door motormuis

Wielrenner wordt compleet van zijn sokken gereden door motormuis

Een wielrenner werd compleet van zijn sokken gereden door een motorrijder. De motorrijder filmde met zijn gopro hoe een wielrenner plots afslaat, zonder dat hij af kan slaan. De motor rijdt hem vervolgens compleet van zijn sokken. De motorrijder weet niet wat die meemaakt.

Irritante tweewielers

Als we het over irritante tweewielers hebben dan gaat het meestal over de motormuis. Toch is er in het verkeer nog een kandidaat die een gooi doet naar de meest irritante weggebruiker. Sommige wielrenners denken namelijk dat de weg alleen voor hun is aangelegd.

Uiteraard gaat het om een kleine groep wielrenners die denken dat ze de baas zijn op de weg en is het overgrote deel gewoon hartstikke netjes. Toch zien we hier een goed voorbeeld van hoe egoïstisch sommige wielrenners kunnen zijn. De wielrenner in dit filmpje besluit namelijk om zonder enige aanleiding ineens dwars over de weg te rijden. Hierdoor knalt de motorrijder vol gas tegen hem aan.

Hekel aan wielrenners

Door het asociale gedrag van sommige wielrenners, komt er steeds meer een hekel aan ze. Regelmatig zien we het misgaan zoals hier, waar de bestuurder van een trekker bewust een wielrenner op hem laat knallen. Ook zien we agressie naar de hobbysporters toe.

Op deze pagina staat het vol met allerlei bijzondere momenten met wielrenners. Het is best wel een probleem aan het worden dat mensen bewust wielrenners als doelwit op gaan zoeken. We willen dan ook even van ons bereik gebruik maken om te waarschuwen. Als de wielrenners zich nou netjes gedragen en de overige weggebruikers ze lekker met rust laten, dan moet het helemaal goedkomen.

Meer van dit