HomeGekkiesEigenwijze fietser is niet van plan om opzij te gaan voor deze...

Eigenwijze fietser is niet van plan om opzij te gaan voor deze tractor

Ergernissen in het verkeer kunnen soms echt op onze stress levels werken. Nou horen bepaalde ergernissen er natuurlijk bij, maar het wordt pas echt vervelend als iemand denkt dat de hele weg van hem of haar is. Toch is dit niet slim als je zelf op een fiets zit en je wilt ‘winnen’ van een tractor.

Tractor irriteert zich

Een tractorbestuurder reed op een boerenlandweggetje. Lekker rustig zou je zeggen en eigenlijk was dat ook zo, tot hij een fietser tegenkwam.

De fietser hoort de tractor uiteraard aan komen rijden, maar hij lijkt geen moeite te doen om aan de kant te gaan. De fietser blokkeert de hele weg tijdens het fietsen, waardoor de tractor niet kan passeren. Je zou zeggen dat het een kleine moeite is om even aan de kant te gaan, maar daar lijkt de fietser echt anders over te denken, tot groot ongenoegen van de tractor bestuurder.

Duits gescheld

De boer laat zijn ongenoegen direct merken in de video. Hij begrijpt niet waarom de fietser niet aan de kant gaat. Hoopt de fietser te winnen van een tractor?

We weten allemaal hoe het kan aflopen als een fietser en een tractor met elkaar het ‘gevecht’ aangaan.

Het duurt daarom ook niet lang voor de man zijn camera erbij pakt en een hele tirade in het Duits afgeeft.

Nu klinkt het in het Duits allemaal net wat dramatischer natuurlijk, maar ergens kunnen we de boer ontzettend goed begrijpen.

Meer van dit: