HomeWTF?!Grote groep wielrenners zorgt voor een flinke irritatie bij boer Tom

Grote groep wielrenners zorgt voor een flinke irritatie bij boer Tom

Wielrenners behoren tot één van de grootste irritaties in het verkeer in Nederland. Ze worden soms nog irritanter gevonden dan een flinke zwerm muggen. Boer Tom is één van de Nederlanders die zich enorm irriteert aan de wielrenners.

Als Tom wordt ingehaald door een groep wielrenners, laat hij dat dan ook niet zomaar aan zich voorbij gaan. Hij besluit ze meteen even te laten merken hoe hij over de situatie denkt.

Boer Tom op pad

Boer Tom gaat elke dag opnieuw op pad met zijn trekker, richting zijn land. In de meeste gevallen gaat dit zonder slag of stoot en kan hij vrolijk beginnen aan zijn dagje. Toch kunnen wielrenners ervoor zorgen dat de start van zijn dag een stuk minder vrolijk begint.

Als Boer Tom ingehaald wordt door een groep wielrenners, pakt hij al snel zijn camera erbij. Hij wil ze namelijk graag even een goed advies geven, zodat ze in het vervolg weten waar het fietspad zit.

‘Het fietspad is daar!’

Als de wielrenners voorbij komen, vertelt boer Tom steeds opnieuw hetzelfde advies. “Het fietspad is daar”, roept hij herhaaldelijk naar elke voorbijkomende wielrenner. De wielrenners trekken zich er zoals gewoonlijk natuurlijk helemaal niets van aan. Ze vervolgen hun tochtje, zonder ook maar een enkele keer op te kijken naar boer Tom.

@tomtenkate

♬ origineel geluid – dutchdashcamNL

Meer van dit: