HomeHumorGroep wielrenners wil auto niet laten passeren, maar komen dan een plas...

Groep wielrenners wil auto niet laten passeren, maar komen dan een plas tegen

Eerder deze week plaatste we een filmpje waarop te zien was hoe een automobilist een stel wielrenners op een nat pak trakteerde. Dat filmpje zal iemand een goed idee hebben gegeven, want niet veel later verscheen er een vrijwel identiek filmpje online.

Het is een publiek geheim dat wielrenners en automobilisten niet dol zijn op elkaar in het verkeer, en laten er van die laatste groep nou een stuk meer zijn.

Geen vrienden

Wielrenners en automobilisten die elkaar in het verkeer tegenkomen, zorgen regelmatig voor gevaarlijke situaties. Vaak zijn het de wielrenners die denken dat de weg van hun is, en de automobilisten die hen graag het tegendeel willen bewijzen.

Als er dan een groep wielrenners langs een grote en diepe plas rijdt, hoeven veel automobilisten niet na te denken over wat ze gaan doen.

Nat pak

Als de bestuurder van het filmpje doorheeft dat hij de groep wielrenners veilig in kan halen door de plas, bedenkt hij zich geen moment.

Al filmend geeft hij vol gas en trakteert hij alle wielrenners op een nat pak. Hard lachend gaat hij er vervolgens van door.

Toch een onschuldig grapje waar zelfs de wielrenners vast en zeker om kunnen lachen, maar kijk wel uit met zulke geintjes. water kan sterker zijn dan het lijkt en je wil geen grote valpartij veroorzaken.

Meer van dit: