HomeGekkiesDeze meneer is niet dol op wielrenners en gaat ze dat even...

Deze meneer is niet dol op wielrenners en gaat ze dat even vertellen

Wielrenners en automobilisten zijn geen goede vrienden van elkaar. Dat komt omdat ze beide denken dat de weg van hun is. In het geval van de automobilist hebben ze dan gelijk maar er zijn ook wielrenners die toch echt geen centimeter ruimte geven.

Wielrenners op de weg

Als je automobilisten vraagt naar hun grootste irritatie in het verkeer dan kom je wielrenners zéker weten ergens in de top 3 tegen. Veel automobilisten slikken de irritatie weg maar je hebt er ook mafkezen bij die gewoon lekker op ze insturen.

Dit keer stuitte we op een filmpje waarin een man wat gevaarlijke capriolen uithaalt om de wielrenners te vertellen waar ze wel en waar niet moeten rijden. In het filmpje is duidelijk te zien hoe veel ruimte er is voor de auto om ze gewoon in te halen en te negeren maar dat is voor de man geen reden om dat ook te doen. Hij gaat naast ze rijden om te vertellen waar het fietspad is. De wielrenners lijken er geen boodschap aan te hebben.

De beelden

Er vallen wat harde woorden en ondertussen is er ook een trekker met lading die aan komt racen. Al met al is het één grote irritatie onderling. Benieuwd naar de beelden? Check ze dan hieronder.

Meer van dit: