HomeWTF?!Wielrenner rijdt door rood maar komt dan andere snelle tweewieler tegen

Wielrenner rijdt door rood maar komt dan andere snelle tweewieler tegen

Als je in Nederland vraagt naar de grootste irritatie op de weg dan is een wielrenner één van de dingen die je het meest gaat horen. Er zitten namelijk meer dan gemiddeld veel rotte appels tussen deze fietsende hobbyisten. Vaak komen ze er mee weg maar soms krijgen ze te maken met een heerlijke portie karma

Asociaal rijgedrag

Er zijn op internet honderden voorbeelden te vinden van mensen die zich schuldig maken aan asociaal rijgedrag maar soms zijn ze net effe te lekker om niet te delen. Vooral als het te maken heeft met wielrenners, wordt het beter bekeken dan anders. Wat dacht je bijvoorbeeld van deze gozer die een auto in wilt halen maar daar direct spijt van krijgt?

We willen heus niet zeggen dat alle wielrenners fout zijn, en we keuren het ook écht af als debielen ervoor kiezen om een wielrenner te pesten. We kunnen dan ook zo drie artikels opnoemen waar mensen veel te ver gaan tegen een wielrenner. Deze gast reed er bijvoorbeeld bijna één van zijn fiets af en deze eikel ging vol op de rem terwijl er één achter hem reed. Dan kun je het nog beter zoals deze kerel recht in zijn gezicht zeggen.

Snelle tweewielers

We kunnen het echt wel begrijpen dat wielrenners ervoor kiezen om op de weg te gaan rijden maar het zou zo fijn zijn als ze zich dan ook allemaal aan de verkeersregels zouden houden. In het onderstaande filmpje gaat het bijvoorbeeld bijna mis als één asociale wielrenner ervoor kiest om door rood te rijden.

De snelle motor van Dutch Ninja op Tiktok knalt vol gas op de wielrenner en dat had zomaar lelijk af kunnen lopen. Gelukkig bleken beide heren nergens last van te hebben, maar was het wel de motor die flink wat schade opliep. De reacties staan vol met mensen die het voor de motorrijder opnemen. Uit die reacties blijkt dat zelfs de politie uit Den Haag zich irriteert aan (deze) wielrenners.

@dutch.ninja

Disclaimer: I tried my best to brake and swerve + I was within the speed limit. Its not that deep, motorcycle got 100% covered by insurance . . #kawasaki #ninja650 #motorcycle #accident #foryou #fyp

♬ shoutouts – AzKxxH

Via: Showmag

Meer van dit: