HomeShowgekkiesVolgers in rep en roer als Monica Geuze per ongeluk iets teveel...

Volgers in rep en roer als Monica Geuze per ongeluk iets teveel laat zien tijdens omkleden

Alle volgers van Monica Geuze zijn weer in rep en roer omdat madame iets teveel zou hebben laten zien in een Instagram story. De video was gauw verdwenen maar je hebt er altijd een paar viespeuken tussen zitten die de beelden weten te downloaden.

Populairste influencer

Monica Geuze is misschien wel de meest populaire influencer in Nederland. Miljoenen mensen zijn dol op de kleine brunette. Zowel mannen als vrouwen volgen haar dan ook op de voet.

Als je zo populair bent, krijg je te maken met het feit dat merken graag met je samen willen werken om de mensen wat aan te smeren. In dit geval was het Hunkemöller die graag met ons Moontje wilde werken en wie is zij dan om niet effe gauw wat ministringetjes aan te trekken voor het merk?

Omkleden in busje

Het leek haar een goed idee om zich om te kleden in een busje, en dat op haar Instagram pagina te zetten.

Waar de mensen eerst baalden van het feit dat ze achter geblindeerde ramen zat, bleek er later toch meer te zien te zijn geweest dan Monica zelf in de gaten had. Een oplettende volger had de beelden namelijk vertraagd afgespeeld in de hoop wat te zien.

Gluiperd

De gluiperd had de beelden gedownload en vertraagd, en het viel hem op dat er iets meer te zien was dan Monica had gepland. Hoewel dat natuurlijk rete treurig is, gingen die beelden als een lopend vuurtje door Nederland heen.

Ook de viespeukjes van Dailybuzz was dit opgevallen en die plaatste de beelden op hun website, en wie zijn wij dan om die niet even met jou te delen.

Meer van dit: