HomeShowgekkiesMonica Geuze past haar nieuwe bikini's in een video op TikTok

Monica Geuze past haar nieuwe bikini’s in een video op TikTok

Had je verwacht dat je vandaag dergelijk groot landelijk nieuws zou lezen? Wij niet! De reacties zullen wel weer vol staan met de allerlekkerste appeltaart recepten en locaties waar het allemaal gedeeld wordt maar toch denken we dat er een grote doelgroep is die dit erg belangrijk nieuws vind. Speciaal voor die mannen… uhh.. mensen, hebben we dit artikel gemaakt.

Vloggen

Onlangs gaf de koningin des influencers aan dat ze zou stoppen met vloggen maar als we een kijkje op haar TikTok nemen dan zien we dat ze er gewoon mee door gaat. Ze moet toch ergens de behoefte van aandacht bevredigen. TikTok is daar uitermate geschikt voor, zéker met dit soort content.

In één van Monica’s TikTok vlogs zien we namelijk dat ze wat bikini’s cadeau heeft gekregen. Deze moet ze uiteraard op camera even aan passen. Werkt ook weer lekker in dat TikTok algoritme natuurlijk. Menig jochie zal er meer plezier aan beleven dan haar daadwerkelijke doelgroep, maargoed.

Views, views, views

Sinds Monica Youtube links heeft laten liggen en vooral actief is op TikTok, haalt ze daar ontzettend veel views. Haar volgers aantal knalt omhoog en iedere video word honderden duizenden keren bekeken. Toch een goede zet van haar geweest dus.

Ohja, en dan het geen waar je voor kwam. In haar onderstaande TikTok vlog is ergens aan het einde te zien dat ze bikini’s past. Dat schijnt momenteel knetterviraal te gaan, de reden? Succes daarmee. Vergeet je niet nog een lekker recept achter te laten in de reacties?

@monicageuze

Daar is ze weer – en OMG gewoon bijna 400k!! Dank dank dank🙏😭

♬ LoFi(860862) – skollbeats

Meer van dit: