HomeShowgekkiesLies Zhara laat per ongeluk iets teveel zien in haar TikTok video

Lies Zhara laat per ongeluk iets teveel zien in haar TikTok video

Er zijn mensen die bekend worden omdat ze iets goed kunnen, of omdat ze er heel erg hard voor werken. Je hebt ook mensen, en dan met name dames, die bekend worden behoorlijk ver vooraan in de rij stonden bij het uitdelen van uiterlijke kwaliteiten. Onze Lies Zhara is iemand uit die laatste categorie.

Lies Zhara

Lies is een dame die bekend werd door TikTok. Ze plaatste daar filmpjes van zichzelf terwijl ze met een diep uitgesneden topje en zonder sport-bh, de meest heftige danspasjes stond te doen. Eerlijk is eerlijk, je kunt het goedkoop noemen maar ook een ongelofelijk slimme strategie. In no-time haalde ze honderden duizenden volgers en views binnen. Aantallen die ze later ook op Instagram wist te scoren.

Nu ze bekend is, hoeft ze het niet per se meer van haar ronde vormen te hebben. Toch moet ze zo nu en dan wel iets plaatsen om haar (voornamelijk mannelijke) volgers tevreden te houden. In dit geval besloot ze een video te maken waarin ze al haar bikini’s voor de camera gaat passen. Je kunt je zelf wel voorstellen hoe niets verhullend die badkleding allemaal is.

Iets te veel

In de video geeft ze aan dat ze sommige delen weg zal blurren omdat er te veel te zien is. Zelf lijkt ze daar niet echt mee te zitten maar ze weet als de beste dat TikTok dit soort content snel verwijderd. Ze geeft dan ook meerdere malen aan dat ze prima weet dat ze zich op glad ijs begeeft. Achja… Wie maalt erom? Wij niet! Lies is een prachtige dame met iets te lang blond haar, die wat ons betreft iedere dag dit soort content mag schieten. Klasse Lies, ga zo door!

@lies_zhara

part 7| closet organisatie today: swimwear🫶🏼 einde vd video is verdwenen🫠 maar part 2 vd bikinis morgen online xx #foryou #closetorganization #summer

♬ original sound – Lies Zhara

Meer van dit