HomeHumorVandaag Inside streaker krijgt tik op haar achterwerk: Man uit studio gezet

Vandaag Inside streaker krijgt tik op haar achterwerk: Man uit studio gezet

Soms komen we nieuws tegen waar we eerst even 3 keer naar moeten kijken voor we daadwerkelijk snappen wat er precies aan de hand is. Ook vandaag is de kop weer zwaar verwarrend. Dit alles heeft te maken met een Jinek-parodie van het programma Vandaag Inside.

Jinek-parodie

De afgelopen tijd worden er bij Jinek de vreemdste dingen gezien. Zo hadden we de dame die per ongeluk het tuutje van haar borst liet zien en zagen we de man die met zijn lijm niet was opgewassen tegen de zwaartekracht. Vreemde gebeurtenissen die het niet zo goed bekeken Jinek wat meer aandacht gaven. Al snel kwamen er verdenkingen dat alles gestaged is en daar dacht Vandaag Inside wel wat mee te kunnen.

Ze besloten namelijk een vrouwelijke streaker uit te nodigen in de studio, die even haar rondje zou doen om vervolgens de zaal te verlaten. Dit liep helaas iets anders dan verwacht want bij het verlaten van de zaal besloot een aanwezige man uit het publiek een kleine tets op het achterwerk van de vrouw te geven. De man is later om die reden door de beveiliging uit de studio uitgezet. RenΓ© van der Gijp reageerde nog: “Je mag tegenwoordig ook helemaal niks meer”Β Gevolgd door zijn aanstekelijke lach.

Het fragment

Het wonderbaarlijke fragment is hier onder te bekijken. Je ziet helaas niet dat de man de studio uit wordt gezet maar je ziet wel de reden. Bij het uitgaan van de studio hebben de twee even contact. Of het naar onze mening terecht is dat de man de studio is uitgezet, laten we even in het midden. Oordeel zelf, wat vind jij?

Meer van dit: