HomeHumorOnderzoek toont aan: De chagrijnigste in de relatie slaapt aan deze kant

Onderzoek toont aan: De chagrijnigste in de relatie slaapt aan deze kant

Veel stellen kiezen ervoor om de man aan de kant van de deur te laten slapen. Dit doen ze zodat de vrouw ‘veilig’ in slaap kan vallen. Maar nu blijkt dat de kant van het bed wel degelijk wat over iemand kan zeggen.

Slapen met je partner

Als het gaat om samen slapen, dan liggen de mannen vaak aan de kant van de deur. Dit is zo omdat daar het gevaar vandaan kan komen. De vrouwen zouden beter kunnen slapen als ze zich veiliger voelen. We weten allemaal dat een goed uitgeruste vrouw alleen maar meerwaarde heeft in een relatie.

De meeste stellen hebben een eigen kant in bed. Een bekende hotelketen (Premier Inn), heeft onderzoek gedaan naar wat dat zegt over mensen. Dat onderzoek hebben ze gedaan onder 3.000 volwassen stellen. De conclusies die ze daaruit trokken zijn behoorlijk interessant te noemen en zeggen vooral veel over ‘rechtsslapers’.

Mensen die rechts slapen

Mensen die rechts slapen zouden volgens het onderzoek de meest chagrijnige zijn in de relatie. Dat heeft niet per se iets te maken met het feit dat je rechts ligt, maar het feit dat je onbewust de keuze hebt gemaakt om rechts te gaan liggen. Effe gauw wisselen en links gaan tukken zal dus maar weinig zin hebben.

aan welke kant slapen

Als je links slaapt, zegt dat ook veel over je. Zo komt er in het onderzoek naar voren dat zij een stuk relaxter in het leven zouden staan. Daarnaast schijnen ze meer zelfvertrouwen te hebben en zijn ze optimistischer.

Ook voordelen

Als je nu denkt dat rechts slapen alleen maar nadelen met zich meebrengt, dan heb je het mis. Mensen die rechts slapen zouden namelijk gemiddeld een stuk meer geld verdienen dan de mensen aan de linkerkant.

Het is natuurlijk ook wel belangrijk om te weten hoe je die rechterkant nou moet zien. Het gaat om de kant waar je ligt. Lig jij rechts van iemand, dan ben jij de rechtsslaper en vice versa.

We hebben meer leuke onderzoeken op deze website staan. Heb je toch niks beters te doen? Neem dan eens een kijkje op deze pagina!

Meer van dit: