HomeHumorTerug naar toen: Jaap steekt 'm erin en gaat dan direct slapen

Terug naar toen: Jaap steekt ‘m erin en gaat dan direct slapen

In onze rubriek Terug naar toen kijken we naar heerlijke fragmenten die ooit op tv kwamen. Nu is het tijd om aandacht te besteden aan dit opmerkelijke fragment dat destijds in het programma Lang leve de liefde te bewonderen was. 

Jaap en Tineke

Het programma Lang leve de liefde zit vol met opmerkelijke fragmenten. Zo zagen we laatst nog de billenman, de dierenvriend en de paalkunstenares. Elke week is het wel een keer raak in het programma maar er zijn bepaalde fragmenten iconisch te noemen. Deze met Jaap en Tineke is zon iconisch fragment!

Jaap en Tineke hebben het samen behoorlijk naar hun zin en Jaap laat zijn kans om ‘m erin te stoppen dan ook niet onbenut. Jaap is een kerel met het hart op de tong en is zichtbaar niet bang om de eerste stap te zetten. Tineke gaat er gezellig in mee.

Potje tongworstelen

Na een verhit potje tongworstelen heeft Jaap er wel genoeg van gehad. Hij duikt namelijk direct in bed om zijn verdiende rust te pakken. Tineke blijft vervolgens alleen achter met een ‘nare nasmaak’. Benieuwd naar dit heerlijk ongemakkelijke fragment? Check m dan gauw hieronder.

Bron: Lifestylenova

Meer van dit: