HomeShowgekkiesMaxime Meiland laat per ongeluk zien hoe koud ze het heeft

Maxime Meiland laat per ongeluk zien hoe koud ze het heeft

Maxime Meiland stond kleding te passen op haar Instagram stories, maar had niet in de gaten dat ze iets te veel liet zien. De blondine deed dit voor een samenwerking met een bedrijf dat afslankkleding verkoopt. Ze stond haar volgers te vertellen hoe fijn die kleren wel niet zitten.

De verwarming uitstaan

Terwijl ze dat filmpje opnam, had ze hoogstwaarschijnlijk de verwarming uit staan. Ze lijkt het namelijk behoorlijk koud te hebben. Haar volgers maakte er veel opmerkingen over en eerlijk is eerlijk, het is behoorlijk ‘in your face’.

Niet dat wij dat nou zo erg vinden maar de nadruk had beter op de kleding kunnen liggen dan op Maxime zelf. Maxime Meiland heeft haar huis en auto te koop gezet dus dat zou zomaar eens betekenen dat het financieel niet zo lekker gaat. Geen wonder dat ze de verwarming had uitgezet.

Veel reacties

Omdat het financieel misschien niet zo lekker gaat, zijn schnabbels als deze heerlijk voor Maxime. Ze krijgt een behoorlijke som geld voor zulke posts. Soms levert dat dan bijna niks op maar dit keer zal het bedrijf wel heel tevreden zijn. De screenshots gaan namelijk het hele Nederlandse internet rond.

Er waren heel veel reacties op social media en ook op X (Twitter) werd er over gesproken. Toch lekker als je als bedrijf zijnde zoveel extra aandacht kunt krijgen omdat mevrouw vergeet een BH aan te trekken.

Of het bewust is of niet, is niet duidelijk. Wat wel duidelijk is, is dat Maxime weer een lekker zakcentje verdiend heeft aan de filmpjes. Nu maar hopen dat ze de kachel weer aan kan zetten.

Meer van dit: