HomeWTF?!Lotte heeft niet helemaal de juiste kleding aan voor deze attractie

Lotte heeft niet helemaal de juiste kleding aan voor deze attractie

Lotte heeft niet helemaal de juiste kleding aangetrokken voor deze attractie en bezorgde de gozer achter haar de dag van zijn leven. Die gozer filmde het hele ritje, wat dan wel weer een beetje een ranzige actie is. Hij zette het online met de waarschuwing dat je altijd moet opletten wat je draagt.

Niet de juiste kleding voor attractie

Het kan lastig zijn om in te schatten wat je nu precies aan moet doen naar een dagje pretpark. Zo heeft Lotte waarschijnlijk ook goed nagedacht over wat ze aan moet doen en kwam toen tot het besluit om voor een rokje te kiezen. Niets mis mee zou je zeggen, maar er is een attractie die daar toch niet helemaal geschikt voor is.

Die attractie is de Tron Lightcycle Run in het Chinese attractiepark Shanghai Disneyland. Je gaat met hoge snelheid over een stalen motorfietsachtbaan, die gebaseerd is op de films TRON en TRON: Legacy. In deze achtbaan ga je niet in een karretje, maar op de motor. Door de voorover gebukte houding, is een kort rokje misschien niet het meest handige kledingstuk om aan te hebben.

Plezier

Het ritje in de achtbaan ziet er hartstikke leuk uit en Lotte blijkt er ook plezier in te hebben. Ze heeft alleen niet in de gaten dat haar rokje alle kanten op wappert, waardoor de filmer achter haar ook veel plezier beleeft aan dit ritje. Het kan natuurlijk gebeuren dat zoiets voor je zit, maar dat hij dan alles filmt is een beetje een rotstreek.

Hij heeft het vervolgens online gezet met de boodschap dat je voorzichtig moet zijn met wat je aan doet in een attractiepark. Een nobele boodschap maar daarvoor zet hij Lotte dus wel in de kijker voor de hele wereld. Of zou het misschien toch een filmpje zijn dat in scène is gezet, waarbij Lotte gewoon meewerkt met het idee? We zullen het nooit weten. Het filmpje kreeg in korte tijd wel gigantisch veel views via TikTok en lijkt nu ook hard te gaan op YouTube.

Meer van dit: