HomeTelevisieLLDL-Sjoerd vertelt heel emotioneel verhaal, maar dan blijkt Virginia harteloos te zijn

LLDL-Sjoerd vertelt heel emotioneel verhaal, maar dan blijkt Virginia harteloos te zijn

Bij Lang leve de liefde kom je niet vaak tegen dat er diepe gesprekken gevoerd worden. Als deze diepe gesprekken wel voorkomen, dan zorgt dit direct voor mooie televisie.

Het kan enorm verhelderend zijn wanneer iemand zich kwetsbaar opstelt en vertelt over een heftig verleden. Toch weten niet alle dates altijd hoe ze hier mee om moeten gaan. Virginia is daar een voorbeeld van.

Sjoerd en zijn date

Sjoerd en zijn date besluiten om tijdens hun tijd in de villa een potje te darten. Tijdens het spelen doen ze direct een ander spelletje: ‘Het vragenrondje’. Nu weten we allemaal inmiddels dat hier soms nogal bijzondere vragen tussen kunnen zitten. Deze vragen zorgen ervoor dat het gesprek op gang komt en je elkaar op een geheel andere manier leert kennen.

Al snel komt de vraag naar boven: “Van welke gebeurtenis in je leven heb je veel geleerd?”. Sjoerd stelt zich al snel kwetsbaar op en vertelt direct over een heftige periode in zijn leven. “Vooral denk ik het moment dat ik nog gewoon op de middelbare school zat. Niet met les leren, maar ik ben vroeger ontzettend vaak afgewezen op mijn uiterlijk.”

Date wil verder darten

Zijn date komt nogal met een korte reactie: “O, dat is wel lastig ja”. Sjoerd beaamt dat dit een lastige periode was, maar wordt direct onderbroken door de dame. “Op een gegeven moment ga je natuurlijk ook aan jezelf twijfelen” zegt de dame.

Sjoerd beaamt dit: “Ja, op een gegeven moment gaat dit echt in je hoofd zitten. En dat heb ik ook heel lang gehad.”

Zijn date is dat emotionele gedoe ondertussen wel beu en wil er niks meer over horen. “Niet nu gaan huilen hoor, want daar kan ik echt niet mee overweg”, waarna ze direct verder wil darten. Sjoerd weet even niet wat hij moet zeggen en blijft beduusd staan.

Meer van dit: