HomeTelevisieGozer in First Dates stelt de vraag der vragen: "Zou je aan...

Gozer in First Dates stelt de vraag der vragen: “Zou je aan mijn ster likken?”

Dat daten er tegenwoordig heel anders aan toe gaat dan vroeger is inmiddels wel duidelijk. Als je vroeger zou zeggen dat je over intimiteit ging praten met je date op televisie, dan zou je per direct niet meer bij de familie horen. Toch worden we tegenwoordig als kijker minimaal één keer per week verwend met dit soort dates. 

Het etentje

Deze week was het weer raak bij First Dates. Twee jonge twintigers hadden zich aangemeld voor een date. Ze waren beide al een tijdje single en wilde het lot een handje helpen via het tv-programma.

De eerste indruk van elkaar is leuk en het gesprek komt daarom ook snel op gang. Uiteindelijk voelen de twee echt een klik, waardoor er geen gesprek meer uit de weg gegaan wordt. Het begint allemaal als de meid een flinke teug van haar drankje knoeit. Haar date doet net alsof hij het niet ziet, waar de meid enorm blij mee is: “Fijn dat je er zo subtiel over deed”, waarop haar date antwoord: “Ik zag het wel, maar ik ga er niks over zeggen. Ik kan dan namelijk alleen domme dingen zeggen”. 

Buk maar voorover, ik bekijk je aambei

Al snel krijgt het gesprek een geheel andere wending: “Je hoeft niet subtiel te doen, ik vind het niet snel too much information”. Ze vervolgt: “Ik bedoel, als je nou zegt tegen mij: ik heb een aambei, kijk er even naar, dan zeg ik sure, buk voorover en ik kijk wel naar je aambei”. 

Waar de meeste mannen zouden schrikken van deze onthulling, is haar date juist onder de indruk. Sterker nog, hij raakt meteen behoorlijk geïnteresseerd in zijn date.

Hij gooit zijn gedachten direct op tafel: “Chap je billen?”. De meeste mensen weten wat hij daarmee bedoelt maar als je dat niet weet dan zal ik de straattaal even voor je vertalen: Lik je ook aan mijn ster?”. Juist.

De meid die nog doet alsof ze nadenkt, antwoordt al snel met: “Ja!” De gozer raakt alleen maar meer onder de indruk: “Ik hou ervan dat ze mee gaat in mijn goofy silly mood”. 

Wat er allemaal na de date gebeurd is willen wij niet weten, maar dat ze een leuke match zijn, dat is zeker. Bekijk hier de beelden:

Meer van dit: