HomeTelevisieLLDL deelnemer Arjan komt bijna klaar door gekriebel aan zijn oorlelletje

LLDL deelnemer Arjan komt bijna klaar door gekriebel aan zijn oorlelletje

Voor de meeste televisiekijkers is het programma Lang leve de liefde een echte ‘guilty pleasure’ geworden. Helemaal niet gek natuurlijk, want er komen nogal wat unieke personen in het programma voorbij.  

Date tussen Arjan en Suzanne

Arjan en Suzanne zijn allebei op zoek naar de liefde. Tegenwoordig is het vinden van een date via de televisie helemaal hip, dus hebben beide zich ingeschreven voor het dateprogramma ‘Lang leve de liefde’. Gelukkig voor ons want televisiekijkend Nederland heeft weer kunnen lachen om dit pareltje.

Bij Lang leve de liefde vinden ze het belangrijk dat er geen stiltes vallen bij de dates. Daarom hebben ze in het programma ook steevast een ‘spelletje‘ geïntroduceerd, waarbij deelnemers elkaar vragen kunnen stellen. Er staat namelijk altijd een bakje met vragenkaartjes klaar voor de deelnemers. Tijdens deze vragenronde komen ook intieme vragen voorbij. Waar sommige weigeren om hierop te antwoorden, geven andere hun antwoorden in geuren en kleuren.

Het oorlelletje van Arjan

Tijdens het vragenrondje vraagt Suzanna: “Wat is de lekkerste plek om gekriebeld te worden?”. Arjan begint direct smullend te lachen en zegt: “Och ik moet direct aan iemand denken, die kietelde me altijd achter mijn oorlelletje. Ooohhhh, als je dat doet, dan sta ik niet voor de gevolgen in”. 

Suzanne begint een beetje onwerkelijk te lachen. “Is dat lekker dan?”. Arjan vervolgt direct: “Als je me daar kriebelt, dan ben je direct aan de beurt hoor”. Nu maar hopen dat Suzanne deze tip onthoudt voor als de lichten uitgaan in de slaapkamer van Lang leve de Liefde.

Meer van dit: