HomeTelevisieFirst Dates-meisje wil geen darter: ''Sport voor dikke en lelijke mensen''

First Dates-meisje wil geen darter: ”Sport voor dikke en lelijke mensen”

Aan het televisieprogramma First Dates doen soms types mee waarvan je denkt: volkomen logisch dat die door niemand aan de haak geslagen zijn. Helemaal als blijkt dat ze wensenlijst hebben die langer is dan de slurf van Matt Barr. Gisteren zat er ook weer een mistroostig gevalletje in de uitzending.

First Dates

Bij First Dates ga je op date met een volslagen onbekende. Wat dat betreft hadden ze het beter ‘First blind date’ kunnen noemen. Deelnemers geven zichzelf op en laten vooraf aan de productie weten waar ze ongeveer naar op zoek zijn.

De programmaleiding probeert rekening te houden met voorkeuren, waardoor de kans op een match groter wordt. De kans dat je de ware gaat vinden bij First Dates is echter nihil. Dat is duidelijk als je naar de statistieken kijkt. Uit alle singles die mee hebben gedaan, is maar een handjevol relaties gekomen. Het slagingspercentage ligt op 0,68 procent, dus wie op zoek is naar ware liefde kan dat beter op andere manieren proberen.

Mevrouw is geen dartsfan

In de uitzending van gisteren zat een miepje die een bloedhekel heeft aan darten en ook aan mensen die deze sport beoefenen. Wanneer haar date vertelt dat hij op vrijdag pijltjes smijt, begint de toekomstige moeder van zijn kinderen met haar ogen te rollen. ”Dart jij!?”

En dan gaat mevrouw helemaal los. Haar ex dartte toevallig ook. ”Ik vind darten echt een lelijke dikke mannensport. Daar doen alleen maar dikke en lelijke mannen aan mee.” Haar date vraagt dan of ze darters kent: ”Ja, die Van Barneveld. Of die andere lelijkerd: Michael van Gerwen.”

Komt niet meer goed

De jongen vertelt nog trots dat hij wel eens op tv is geweest. Toen moest hij tegen Michael van Gerwen gooien. Het kwaad is echter al geschied. Mevrouw wil geen darter, ze snapt het spel ook gewoon niet en wil er ook niks meer over horen.

Ze wil gewoon een vent die zich minimaal vijf keer per week in het zweet werkt in de gym. Daar is ze zo te zien zelf ook regelmatig te vinden 😉

Meer van dit: