HomeTelevisieLLDL-Rosa ging op een hele rare plek van bil en wil daar...

LLDL-Rosa ging op een hele rare plek van bil en wil daar alles over kwijt

Bij Lang leve de liefde kom je soms de gekste deelnemers tegen. Soms lijkt het wel of de deelnemers vergeten dat er überhaupt een camera aanwezig is. Ze vertellen in geuren en kleuren over hun bed avonturen, terwijl de kans groot is dat de hele familie meekijkt.

Ondanks dat de deelnemers zich vaak daarna toch een beetje schamen, smult televisiekijkend Nederland er volop van, en wordt er op social media ook veel over gesproken.

Rosa en Diederik

Rosa heeft zich speciaal aangemeld voor een date met Diederik. Hij heeft namelijk al eerder meegedaan met het programma, maar daaruit was geen match gekomen. Diederik voelt zich gevlijd door de aanmelding van Rosa. Als hij dan ook nog naast haar mag slapen, in plaats van op de bank, kan ze vrijwel helemaal niets meer verkeerd doen.

Na wat gesprekken over reizen en paardrijden, krijgt het gesprek al snel een spicy wending. Dit komt door het welbekende vragenspelletje. Er komt al snel een spicy vraag: “Wat is het gedurfdste dat je ooit gedaan hebt tussen de lakens?”

In een volle stadsbus

Rosa is niet op haar mondje gevallen en vertelt al snel over haar stoute avontuurtjes. Het gedurfdste wat ze gedaan was, is wippen in een stadsbus.

De stadsbus was op dat moment helemaal vol. Doordat het carnaval was, denkt ze dat iedereen in een zuipcoma lag.

Ze kroop daarom snel bovenop de man, om de leiding in de bus te nemen. Of iemand het gezien heeft weet ze niet en eigenlijk boeit het haar ook helemaal niet. Ze vond het namelijk genieten. Diederik vindt het net iets te gedurfd, dus dat belooft nog wat.

Meer van dit: