HomeTelevisieLLDL-Jessie is trots dat ze pas 2 'fluiten' heeft gezien, maar Remon...

LLDL-Jessie is trots dat ze pas 2 ‘fluiten’ heeft gezien, maar Remon maakt er 3 van

Toen Jessie zichzelf opgaf voor Lang Leve de Liefde, had ze vast niet bedacht dat er écht een leuke gozer voor haar klaar zou staan. Wanneer Remon binnenstapt, is ze meteen positief verrast. De twee lijken vanaf de eerste seconde een leuke klik te hebben.

Wat meteen opvalt is dat ze naar dezelfde tandarts zijn gegaan. Beide hebben ze namelijk een gloednieuwe bek vol tanden. Voor Jessie was dat ook écht wel een vereiste aan haar date.

Normen en waarden

Vanaf het eerste moment hebben de twee het gezellig. Het duurt dan ook niet lang voordat het gespreksonderwerp van de bloemetjes en de bijtjes naar voren komt. Trots vertelt Jessie dat ze pas 2 fluiten in haar leven gezien heeft, maar ze vraagt zich wel af of Remon ook zo’n lieverd is als zij.

Ze is namelijk van mening dat een man ook wel wat normen en waarden mag hebben. Een man hoeft wat haar betreft dan ook zeker geen sloerie te zijn. Remon lacht het een beetje schaapachtig weg en later bleek wel waarom.

Allergische reactie

Als de twee de nacht in de villa hebben doorgebracht, komt er een klein aapje uit de mouw. Cryptisch wordt er beschreven wat de twee uitgespookt hebben.

Jessie wil weten waar Remon allergisch voor is en die zegt meteen dat hij ’s nachts een ‘allergische reactie’ had. Jessie moet lachen en lijkt gelijk te weten haar hij op doelt.

Jessie geeft namelijk meteen lachend toe dat ze werd ‘gestoken‘. Toch even de normen en waarden overboord gegooid? Achja.. je bent jong en je wil wat ;-).

Meer van dit: