HomeTelevisieLLDL deelnemers Wicher en Peggy gooien alle remmen los geven volledige show...

LLDL deelnemers Wicher en Peggy gooien alle remmen los geven volledige show weg

Jaren geleden werd Lang leve de liefde aangekondigd als een feelgood programma waarin de kijkers konden genieten van opbloeiende liefdesverhalen tussen de deelnemers. Inmiddels weten we allemaal dat het programma veel meer is dan een feelgood programma. Vrijwel elke aflevering worden we namelijk getrakteerd op spraakmakende deelnemers. Ook gisteren was het weer raak bij het programma. 

Date gaat er heet aan toe

Gisteren draaide het om de date van Peggy en Wicher. Vanaf de kennismaking in het huis hebben ze al direct een leuke klik. Na een gezellig etentje besluiten ze daarom ook al snel om in de jacuzzi te stappen.

Vanaf dat moment gaat de date een geheel andere kant op en krijgt het programma dankzij de twee zelfs de bijnaam: “Lang leve de Lust.” In de hottub besluiten de twee namelijk om een potje ’truth or dare’ te spelen. De eerste opdracht is dat Wicher de hand van Peggy hartstochtelijk moet kussen. Wicher laat zich dat geen tweede keer zeggen en geeft een heuse tongzoen aan de hand van Peggy.

De volgende opdracht gaat nog een tikkeltje verder. Wicher mag nu enkel zijn tong gebruiken om iets te tekenen op Peggy haar onderbuik. Peggy gaat direct klaarstaan en geniet met volle teugen van de tong van Wicher.

‘Fluister je verlangens’

De laatste opdracht brengt direct hele andere vibes in de villa. De opdracht is namelijk dat Wicher zijn date tegen de muur aan moet zetten en zijn verlangens in haar oren moet fluisteren.

Peggy is direct enthousiast en springt de hottub uit, op zoek naar een geschikte muur. Ze gaat met haar rug tegen de muur staan, maar dat vindt Wicher niet spannend genoeg.

Wicher wil dat Peggy met haar buik tegen de muur gaat staan, zodat hij van achteren in haar oor kan fluisteren. Wat hij allemaal fluistert horen we niet en willen we waarschijnlijk ook helemaal niet weten.

Peggy kan na het horen van de verlangens enkel nog “zo, zo” uitbrengen. Ook de kijkers op X hebben hun ongezouten mening over het hete fragment klaarliggen:

Meer van dit