HomeTelevisieLLDL deelnemers Pim en Charles krijgen een bevroren komkommer: "Waar is de...

LLDL deelnemers Pim en Charles krijgen een bevroren komkommer: “Waar is de vaseline?”

Lang Leve de Liefde is inmiddels bijna 1.000 afleveringen onderweg. Iedereen en zijn moeder weet wel wat voor programma het is, maar dat wil niet zeggen dat je soms van de ene in de andere verbazing valt met de deelnemers.

Een tijdje lang leek het erop alsof er alleen maar deelnemers meededen die beroemd probeerde te worden. Zo hadden we een paar onlyfans modelletjes op een rij, maar ook figuren zoals hoodchef Larsson. Dat Pim en Charles ook beroemd willen worden lijkt niet echt het geval, maar ze zijn in ieder geval wel geinig om naar te kijken.

Bevroren komkommer

Om het programma nog een beetje leuk te houden, geven ze de deelnemers dingen mee om het over te hebben. Normaal doen ze dat in de vorm van een activiteit of een vragenkaartje, maar deze twee hebben genoeg aan het avondeten.

Zorgvuldig hebben ze een boodschappenlijstje gemaakt van dingen die ze nodig hebben voor het koken, waaronder een komkommer. Als de boodschappen eenmaal binnen zijn, blijkt de komkommer nog bevroren.

Andere plannen

Als één van de heren opmerkt dat de komkommer nogal hard is, moeten ze daar beide meteen een beetje om giechelen. “Ze denken: die twee homo’s, laten we die een bevroren komkommer sturen”.

Kijkers moeten er wel om lachen, zeker als Pim vervolgt: “Valt mee dat ze er geen vaseline bij gedaan hebben”. Lachend besluiten de twee dat ze er maar niks mee gaan doen.

Ze willen ook nog van elkaar weten of ze een allergie hebben. Dan blijkt dat ze samen de allergie voor vagina’s delen. Lekker stel lijkt het wel te zijn. In de beelden hieronder is het fragmentje te zien. In de beelden daar nog onder, hebben we wat bonusmateriaal voor je toegevoegd.

Meer van dit: