HomeTelevisieLang Leve de Liefde deelnemer Lars wil ook bekend worden en gaat...

Lang Leve de Liefde deelnemer Lars wil ook bekend worden en gaat er voor

Het is allang niet meer zo vanzelfsprekend om mee te doen aan Lang Leve de Liefde om ook echt de liefde te vinden. Sommige willen niets meer of minder dan bekend worden en daar hebben ze heel erg veel voor over. Ook nu kijken we weer naar iemand die zich opgegeven heeft in de hoop een kickstart voor zijn carrière te krijgen.

Koken met Larson

Lars komt de villa ingelopen met zij hondje ‘Papi’. Als hij daarna zijn mond open trekt, verklaart het ook meteen waarom die hond Papi heet. Lars komt van de streets en heeft daar zijn hele vocabulaire ontwikkeld. Hij is dol op z’n hond, maar ook op koken.

Om op te vallen (of het ijs te breken) heeft Lars een heel concept bedacht. Dat concept heet Koken met Larson – Hoodchef. Hij heeft er zelfs al een introliedje voor bedacht: “Larso-o-on… Die man in die keuken die flipt. Larso-o-on”. Daarna opent hij zijn programma. Het is niet duidelijk of hij bloedserieus is, of dat hij een grapje maakt.

Accent

Kijkers vallen intussen over zijn accent. Lars praat namelijk alsof hij zijn hele leven op de streets in de achterstandswijken van Rotterdam heeft doorgebracht. Dit accent heeft hij zichzelf ongetwijfeld aangeleerd omdat hij wat stoerder wil overkomen. Of het is natuurlijk onderdeel van zijn typetje.

@pastoorbonhe

Hier 🪄 simsalabim vanavond⁉️ #langlevedeliefde#lldl#fyp#fy#foryoupage#LLDL#humor#langlevendeliefde#liefde#sbs6#liefde#foryoupage#viralvideo#viral#foryoupage❤️❤️

♬ origineel geluid – pastoor bonhe

Meer van dit