HomeTelevisieLLDL deelnemer is een 'hele bekende zanger' maar wordt niet herkend door...

LLDL deelnemer is een ‘hele bekende zanger’ maar wordt niet herkend door zijn date

Als je deelneemt aan Lang leve de Liefde, dan wil je jezelf natuurlijk van je allerbeste kant laten zien. Je wilt niet alleen indruk maken op je date, maar ook op de rest van Nederland. Vooral als je een talent hebt, wil je dat graag showen. Helaas pakt dit niet altijd uit op de manier als van tevoren gehoopt. 

Zanger wil indruk maken

Deze week hebben we als kijkers kennis mogen maken met Danny en Kelly. Sommige kijkers kende Danny al, want hij maakt in zijn vrije tijd namelijk ook muziek.

Danny richt zich volledig op de Nederlandse volksmuziek en is daar natuurlijk hartstikke trots op. Het duurt daarom ook niet lang voordat hij aan zijn date vertelt dat hij een ‘bekende’ zanger is. Kelly is natuurlijk direct nieuwsgierig geworden naar de zangkwaliteiten van Danny.

Je kunt namelijk wel zeggen dat je kan zingen, maar dat zegt Famke Louise ook. Tot groot genoegen van Kelly zet Danny zijn muziek op via de televisie. Ze wilde namelijk liever geen live concert, maar gewoon vanaf de bank kijken en luisteren naar zijn muziekclip.

Date niet onder de indruk

Danny zet vol trots zijn muziek op en kijkt Kelly regelmatig aan om haar reactie te peilen. Kelly laat al direct met haar gezicht zien dat ze niet erg onder de indruk is van de muziek.

Danny probeert het nog te redden met: ‘We kunnen het ook afzetten, we hoeven het niet helemaal af te kijken’.

De reactie van Kelly is daarna verre van subtiel: “Maar wat dacht je? Euhhh zing je wel veel? Euhm, nee.” Danny lacht nog een beetje mee als een boer met kiespijn.

Toch kunnen we ons voorstellen dat Danny niet snel meer zijn muziek durft te laten horen aan een date, maar aan de andere kant doet hij wel lekker waar hij zin in heeft.

Meer van dit: