HomeHumorEOTB deelnemer Marc wil Giorgina aandrukken maar dan krijgt hij de schrik...

EOTB deelnemer Marc wil Giorgina aandrukken maar dan krijgt hij de schrik van zijn leven

Ex On The Beach is het meest verwarrende en chaotische programma op televisie. Het concept van dit programma is eenvoudig: neem een groep aantrekkelijke vrijgezellen, gooi er een handvol van hun exen bij, en zet ze allemaal op een prachtig tropisch strand. Wat kan er nou misgaan, toch? Nou, eigenlijk alles!

Lust en de liefde

Het programma rolde ooit in Amerika uit om te kijken of er nog liefde kon ontstaan tussen exen. Het programma nam eigenlijk al gauw een chaotische wending toen bleek wat voor jaloezie er ontstond als de ene ex iemand anders wel zag zitten en de andere ex er nog voor wilde gaan. Dat werd vervolgens uitgemolken door de programmamakers. Sindsdien werd er meer gestuurd op de lust dan op de liefde.

Je kunt je voorstellen dat het verblijf op een afgelegen strand met je exen al een recept is voor drama. Het begint allemaal zo vredig en romantisch. De zon schijnt, de zee is kalm, en de exen zijn nog niet gearriveerd. Je bent op een tropisch eiland met een aantal knappe vrijgezellen die meer voor de lust dan voor de liefde komen. Ze leren dan ook eerst elkaar kennen, voordat de exen ten tonele verschijnen.

Verrassing voor Marc

Wanneer Marc op het strand staat te wachten op zijn mede deelnemers, komt hij Giorgina tegen. Wanneer ze het water uitgelopen komt, kan Marc maar aan één ding denken. Hij wil heel graag zijn junior kennis laten maken met deze dame. Hij zegt: “Lekker wijf, goede lippen en een goede kont“.

Vervolgens krijgt Marc de schrik van zijn leven als hij erachter komt dat Giorgina een transvrouw is. Dat betekent dus dat ze eerst een man was, maar nu als vrouw door het leven gaat. Marc voelt zichzelf erg voorschut staan en lacht dan ook als een boer met kiespijn. Als ze het er later nog over hebben in een of ander aftertalk programma, lachen Giorgina en de presentators hem keihard uit.

@rumagreality

Marc-Junior in Ex on the Beach over Giorgina toen ze aan kwam op het strand! #eotb #exonthebeach #marcjunior #giorgina #mtv #rumag

♬ original sound – rumagreality

Meer van dit: