HomeTelevisieLLDL-deelnemer David maakt grote fout als hij besluit het gewicht van Annique...

LLDL-deelnemer David maakt grote fout als hij besluit het gewicht van Annique te raden

De nummer één fout die je kan maken met een dame is om over het gewicht te beginnen. Gewicht staat net een beetje boven leeftijd als het gaat om onderwerpen waar je maar beter niets over kunt raden. Toch maakte Lang Leve de Liefde deelnemer David de grootste fout die je als man tijdens een eerste date kunt maken.

Gewicht en Leeftijd

Vraag me niet waarom, maar bij een dame is het niet verstandig om de leeftijd of het gewicht hardop in te schatten. Althans, niet als je besluit om het eerlijk te zeggen.

Wanneer het tijdens de date van David en Annique gaat over het gewicht, geeft David aan dat je dat niet aan een man mag vragen. Annique moet er wel om lachen en zegt dat het juist niet slim is om aan een vrouw te vragen. In plaats van het te vragen, besluit David om het maar gewoon te raden. Eerlijk als hij is zegt hij: “Ik denk dat ik ietsjes meer weeg dan jij”.

Geschrokken

Annique schrikt best wel van wat hij zegt en vraagt wat hij dan wel niet denkt dat ze weegt. “Hoezo?! Hoeveel denk je dat ik weeg?!”

David snapt nog niet helemaal dat hij een grote fout gemaakt heeft en schat het gewicht van Annique in op zo’n 63kg. Aan haar reactie te zien, weet je dat hij een grote fout maakt en dat hij er behoorlijk vanaf zit.

Verontwaardigd

Annique reageert behoorlijk verontwaardigd op wat David zegt. David lijkt het niet door te hebben en reageert verbaasd: “Minder?! 58kg?”. Annique weet niet wat ze hoort en lacht het maar gewoon weg.

David snapt nog steeds niet dat hij niet heel handig bezig is en reageert heel erg verbaasd op het feit dat Annique nog minder weegt: “Noooooit, wauw! Weeg je écht 58kg” 

We snappen nu wel meteen waarom David een programma als Lang Leve de Liefde nodig heeft haha.

Meer van dit: