HomeTelevisieLLDL deelnemer Bart vindt zijn date lelijk: "Had liever een model ofzo...

LLDL deelnemer Bart vindt zijn date lelijk: “Had liever een model ofzo gehad”

Als je meedoet aan Lang Leve de Liefde dan is het altijd even afwachten waar je in verzeild raakt. Je kunt immers zelf niet uitkiezen met wie je in de Villa wil zitten, en dat kan voor de nodige teleurstellingen zorgen.

Bart en Sanne zijn ook aan elkaar gekoppeld, maar daar lijkt Bart niet helemaal blij mee. Hij vindt Sanne niet echt mooi en had liever gehad dat ze wat langer en voller haar had gehad.

Victoria Secret model

Als Sanne aan Bart vraagt wat voor cijfer hij haar uiterlijk zou geven, geeft hij een vrij lage score. Sanne is zichtbaar beledigd en wil dan wel weten waarom het zo’n laag cijfer is. Bart is duidelijk: “Het kan altijd mooier”. Steek die maar in je zak.

Hoewel Bart zelf ook niet vooraan stond bij het uitdelen van de knappe kenmerken, had hij liever gezien dat hij met een Victoria’s Secret model in de villa was gezet.

Rare snuiter

Sanne weet niet precies wat een ‘Victoria ziektes model’ is, maar het lijkt haar dan ook weinig meer te boeien wat hij nu allemaal uitkraamt.

Later blijkt ook dat hij een beetje een rare snuiter is. Hij smeert namelijk een dikke laag Filet Americain op zijn croissantje. Zowel Sanne als de kijkers van het programma vinden dat behoorlijk opmerkelijk. Ik heb de fragmentjes hieronder gezet zodat je die kunt kijken.

Meer van dit: