HomeWTF?!Mijn genen zijn geweldig: Model zet haar eicellen te koop

Mijn genen zijn geweldig: Model zet haar eicellen te koop

Onder het mom knettergek geworden, lezen we dit keer over Aella. Ze is een model op een bekende site die alleen voor fans is. Ook op Tiktok gaat ze erg hard en dat legt haar allemaal geen financiële windeieren. Nu bleek dat ze nog een idee had om wat centjes te verdienen.

Model

Aella verdiend maandelijks zo’n 100.000 euro aan haar bezigheden en benadrukt dat de beslissing om eicellen te verkopen, niet uit financiële overweging is. Ze geeft namelijk aan dat ze het doet om de mensheid een plezier te doen. Naar eigen zeggen is ze er van overtuigd dat haar geweldige genen voor perfecte kinderen zullen zorgen.

Het zou volgens haar een daad van liefde zijn om mensen de kans te geven om haar geweldige genen voort te planten. Op de site waar ze het aanbied schrijft ze: “Ik denk dat mijn genen geweldig zijn. Ik zou er graag meer van hen in de wereld zien en heb geen onmiddellijke plannen om me voort te planten. Ik heb voorouders, gezondheidstests, en familiegeschiedenis die ik kan delen”.

Reacties

De reacties over haar hoge eigendunk voeren de boventoon. “Als ze echt denkt dat ze zo geweldig is, waarom verkoopt ze haar lichaam dan?” en de reactie: “Ik wil geen dochter met jouw genen.” is ook een populaire die voorbij komt. Ben je nou toch nog op zoek naar wat eicellen en ben je benieuwd of Aella de juiste eitjes kan produceren? Dan kan je hier onder wat meer van de dame bekijken. Ziet er allemaal erg talentvol uit.

@aellagirlin case you didn’t know how to do the hand monster already, here’s an essential life skill♬ Spongebob Tomfoolery – Dante9k Remix – David Snell

@aellagirl the worm from the other side 🙂 #belly #bellydance #rainbow #fyp #unitedwedance #dance #cute

Bron: Curioctopus