HomeTelevisieLLDL deelneemster Kimberly kwam oude leraar tegen in de sauna en kon...

LLDL deelneemster Kimberly kwam oude leraar tegen in de sauna en kon verleiding niet weerstaan

Deelneemster Kimberly vertelt in de laatste aflevering van Lang Leve de Liefde een nogal bijzonder verhaal. De brunette kwam namelijk haar oude leraar tegen in de sauna en kon verleiding niet weerstaan.

Koetjes en kalfjes

Als je 24 uur met iemand opgescheept zit, dan is het vrijwel zeker dat je door je onderwerpen heen raakt. Om die reden hebben ze bij Lang Leve de Liefde een bakje met vragen, maar die lijkt Kimberly niet nodig te hebben.

Ze wil van haar date Christian weten of hij dol is op de sauna én of hij dan poedelnaakt gaat of in badkleding. Christian is duidelijk en geeft aan dat hij dat gewoon lekker in zwemkleding zou willen doen. Kimberly vertelt desgevraagd dat zij lekker in haar ‘eva outfit’ door de sauna paradeert. Ze komt namelijk uit Rotterdam.

Iets te veel info

Het is belangrijk om in 24 uur een zo goed mogelijke indruk achter te laten en dat kan alleen maar door niet te veel, maar ook niet te weinig te vertellen. Het is voor deelnemers wel belangrijk om het achterste van hun tong te laten zien, maar ze moeten zich ook weer niet blootgeven.

Wie zich wel blootgaven, waren Kimberly en haar oude leraar in dezelfde sauna. Waar je normaal gesproken niet over zulke onderwerpen begint, leek het Kimberly wel een goed idee om haar avontuur te vertellen.

Voorzichtig vertelt ze over die keer dat ze haar leraar tegenkwam, en dat er toen wat gebeurde. Christian vindt het zo te zien maar een raar verhaal, maar gaat er wel lekker in mee.

Het is natuurlijk hartstikke normaal om in je nakie door de sauna te banjeren, maar je moet er wel van tevoren vrede mee hebben dat je in ongemakkelijke situaties kunt belanden.

In de beelden hieronder kun je Kimberly’s verhaal horen. Ze kon de verleiding om even te spieken wat haar oude leraar nu precies al die tijd in zijn broekie had, niet weerstaan. Het is het hele fragment maar het verhaal dat je wilt horen start op 4 minuut 55. Onder de video staat nog een bonusfragment voor jullie.

Meer van dit: