HomeTelevisieLLDL deelneemster Kiki sopt bijna van de bank af: "Johan, ik heb...

LLDL deelneemster Kiki sopt bijna van de bank af: “Johan, ik heb zooo’n zin in jou”

Als je een liefhebber bent van Lang Leve de Liefde of van deze website, dan is het je vast niet ontgaan. Johan Vlemmix doet mee als deelnemer in het populaire programma. In eerste instantie dachten we dat het he-le-maal niks zou worden maar nu blijkt dat Johan gewoon een beetje los moest komen.

Ben jij Johan Vlemmix?

Toen Kiki en Johan het hadden over wat ze die avond gingen eten, ging dat uiterst moeizaam. Zowel de kijkers als Kiki irriteerde zich behoorlijk aan Johan op dat moment. Het maakte hem allemaal namelijk niet zo veel uit. Heb je dat fragmentje nou gemist? Dan kun je die hier even gauw terugkijken.

Kiki had niet helemaal door dat ze met een bekende Johan aan tafel zat maar later viel het kwartje. Ben jij Johan Vlemmix? Vroeg ze. Hierdoor leek de druk bij Johan er een beetje af te glijden en kon hij wat losser komen. Hij gaf aan dat hij niet de Johan is die ze kent van televisie, maar gewoon zichzelf. Dat kan Kiki gelukkig wel waarderen.

Opdrachten

Als ze dan ’s avonds nog even lekker zitten te borrelen, besluiten ze een spelletje te doen. Je zou denken dat het een keer wat anders is dan dat bakje met dubbelzinnige vragen maar niets is minder waar. Er komt namelijk een opdracht tevoorschijn. Kiki moet tot aan de volgende opdracht al haar zinnen eindigen met ‘Ik ben zo’n zin in jou’.

Kiki is de moeilijkste niet en voert die opdracht direct uit. Johan weet niet waar hij het zoeken moet en raakt meteen verlegen. Kiki daarentegen doet er nog een beetje gas bij, en vertelt zat ze zó een zin in Johan heeft. Dat doet ze zó overtuigend, dat ze bijna van de bank af sopt. Of het nog spannend is geworden ’s nachts durven we niet te zeggen maar gezellig was het vast en zeker wel.

Meer van dit