HomeHumorLang Leve de Liefde dame glibbert bijna de Jacuzzi uit

Lang Leve de Liefde dame glibbert bijna de Jacuzzi uit

Zo nu en dan zien we een koppel in Lang Leve de Liefde waar de chemie vanaf spat. In dit geval zien we dat ook. Nikita is heel duidelijk is in haar mening, maar het is die gozer die het liefst nog even mysterieus blijft voor haar.

Nikita

Nikita en haar hartsvriendin doen samen tegelijkertijd mee aan het programma. De Lang Leve de Liefde villa heeft twee kanten waar de deelnemers tegelijk hun tijd door kunnen brengen. Waar het bij haar vriendin nog een beetje stroef en ongemakkelijk gaat, gaat het bij Nikita juist heel lekker.

Als ze haar date voor het eerst ziet is ze erg blij met zijn uiterlijke verschijning. Dat vertelde ze hem dan ook meteen. Hijzelf leek nog wat afwachtend te zijn, maar toch gaat het wel de goede kant op met de twee. Als ze uiteindelijk in de jacuzzi belandden, kan Nikita zichzelf niet inhouden. “Ik vind jou echt heel, heel, heel, heel, heel, heel aantrekkelijk”. 

Glibberen

Kijkers zijn dol op het stel en met name over de openhartige Nikita komen veel comments. Een kijker zegt: “Ze glibbert nog net niet van de bank, leuk stel”. Andere kijkers zijn het er helemaal mee eens. “Eindelijk weer eens een leuk stel, ik moest lachen om haar”. 

De klik is er in ieder geval dus we zullen er vanuit gaan dat het stel lekker verlengt met elkaar. We sluiten ook niet uit dat er misschien nog wat gehotseknotst gaat worden maar daarvan houden we jullie uiteraard op de hoogte. Niks mooier als schaamteloos hotseknotsen op nationale televisie toch?

Meer van dit: