HomeTelevisieLLDL deelneemster Kayleigh wil het liefst snel een keer volgedouwd worden (en...

LLDL deelneemster Kayleigh wil het liefst snel een keer volgedouwd worden (en gaat ervoor)

Als je klapperende eierstokken hebt, maar geen man, dan meldt je jezelf natuurlijk aan voor Lang leve de liefde. In unieke gevallen kan het zomaar een match zijn en kun je eindelijk je kinderwens waarmaken. Kayleigh in één van die vrouwen die hoopt om dit bij Lang leve de liefde te vinden.

Kayleigh en Rick

Deze week maken we kennis met Kayleigh en Rick. Bij binnenkomst is al direct duidelijk dat Rick wel een goede dosis humor heeft.

Bij het cadeautje zit een kaart met de tekst: “Je moet soms het leven niet te serieus nemen, laat ik duidelijk zijn, ik zoek een vrouw die voortaan mijn ramen komt zemen, dus als je van soppen houdt, dan sta ik voor de rest van je leven aan je kant.”

Al snel komt het gesprek neer op het feit dat Kayleigh graag kinderen wil. “Mijn baarmoeder heeft het inmiddels al vijf jaar moeilijk.” Het duurt daarom ook niet lang voor de twee besluiten dat geen van beide op de bank hoeft te slapen.

In de kroeg

In de kroeg was Kayleigh ook al langere tijd op zoek naar een leuke match. Dit heeft alles te maken met haar kinderwens. Ze gaf dan ook aan dat ze het liefst even ‘volgedouwd’ zou worden met een zoon.

Toch wil het steeds niet vlotten in de kroeg. Haar vriendinnen weten wel waarom. Haar vriendinnen zeiden tegen Kayleigh: “Heb je die rotsmoel weleens van je gezien als je in de kroeg staat?”

Gelukkig voor Kayleigh heeft ze in Rick wel een potentiële papa gevonden, want niet veel later besluiten ze de eerste stappen in de jacuzzi alvast te zetten.

Meer van dit: