HomeWTF?!Foutparkeerder wordt weggesleept tijdens 'liefdesspel' op achterbank

Foutparkeerder wordt weggesleept tijdens ‘liefdesspel’ op achterbank

Steeds meer mensen hebben de fantasie om eens te wippen op een spannende plek. We hebben al eens mensen voorbij zien komen die betrapt werden in een fotohokje of mensen die betrapt werden in de wc van het vliegtuig.

Toch kan het altijd nog een tikkeltje erger.  Een ondernemer uit Cleveland Ohio heeft nu namelijk iets heel bijzonders meegemaakt.

Sleepbedrijf in Ohio

Een sleepmonteur uit Ohio heeft een leuke bijverdienste naast zijn sleepwerkzaamheden. Hij filmt namelijk zijn werk, die hij dan weer uploadt op de socials. Deze video’s slaan goed aan, want in Amerika kan je zomaar van alles overkomen als sleper.

De sleper had dus een ophaalklusje van een auto gekregen. De eigenaar had namelijk niet op tijd betaald voor zijn leaseauto. Normaal gesproken een klusje van enkele minuten, zonder al te veel drama. Toch ging het deze keer geheel anders dan verwacht.

Aan het wippen in de auto

Toen hij de auto aan zijn eigen truck koppelde, rende er namelijk al snel een koppeltje uit de auto. De man had zijn broek nog aan zijn enkels en de vrouw was ‘not amused’. Ze bleken namelijk aan het wippen te zijn in de auto.

Wat voor een hoogtepunt moest zorgen voor het koppeltje, resulteerde uiteindelijk in een hoogtepunt voor de sleepdienst. Toch stond de monteur er niet van te kijken. Ondanks een klein lachje was hij namelijk niet direct onder de indruk van het koppeltje. Met een bloedgang scheurt hij ervandoor en vervolgt zijn werk.

Als hij hier al niet van opkijkt, met wat voor drama krijgt hij dan nog meer allemaal te maken? Zie de video hier:

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door EBEN Reed (@1_eben)

Meer van dit: