HomeWTF?!Boze ondernemer stort tuin van wanbetaler vol met puin

Boze ondernemer stort tuin van wanbetaler vol met puin

Een boze ondernemer in Grootebroek heeft de tuin van een wanbetalende klant volgestort met puin. Nadat hij een jaar heeft moeten wachten op zijn geld, besloot hij om zelf maar het heft in eigen hand te nemen.

Boze ondernemer

Tegenwoordig zien we het vaker dat boze ondernemers de boel weer in oude staat komen herstellen. Wij kunnen ze niets anders dan gelijk geven als ze zo lang op hun geld moeten wachten. Gelukkig voor ons, wordt zo’n voorval dan gefilmd.

Op de beelden zien we hoe een ondernemer 12 kuub aan rommel in het voortuintje van de wanbetaler mikt. Er kwamen een hoop mensen kijken naar het voorval en ook op social media ging het filmpje als een raket. Omdat het voorval zo viraal ging, stonden er meerdere camera’s op de stoep van de wanbetaler én de ondernemer. Fantastische reclame voor de ondernemer dus!

Reacties

Voor de camera wordt verteld wat voor mannetje de wanbetaler is, maar die ontkent dat natuurlijk. Op het eerste oog moeten we partij kiezen voor de ondernemer. Ook de reacties op social media zijn niet mals voor de wanbetaler. Tóch zijn er ook mensen die de kant van de wanbetaler kiezen.

De boze ondernemer geeft aan dat hij nog zo’n 800 euro had moeten krijgen maar daar is volgens de wanbetaler niets van waar. Die zegt dat het om zo’n 50 euro ging. Uiteindelijk lijkt alles opgelost te zijn want het achterstallige bedrag is betaald en de ondernemer komt zijn troep weer ophalen.

Meer van dit: