HomeTelevisieLLDL deelneemster Els behandeld Erwin alsof ze 20 jaar getrouwd zijn

LLDL deelneemster Els behandeld Erwin alsof ze 20 jaar getrouwd zijn

Op het moment dat je meedoet aan Lang Leve de Liefde, dan doe je dit in de meeste gevallen om de liefde te vinden. Als je dan uiteindelijk gekozen wordt door de selectie van het programma, dan wil je natuurlijk ook direct je allerbeste kant laten zien op televisie. Toch zijn er ook veel deelnemers die lekker hun gang gaan, met alle gevolgen van dien.

De date van Els

Els heeft een date weten te scoren bij het programma Lang Leve de liefde. Je zou natuurlijk denken dat ze tijdens het programma direct haar beste kant laat zien. Of het aan de onzekerheid ligt, of aan de desinteresse is niet duidelijk, maar echt gezellig lijkt ze het niet te vinden.

Ondanks dat je misschien geen interesse hebt in je date, kijkt toch heel Nederland met je mee en je wil natuurlijk ook niet trending topic worden op X. Bij Els gaat het er iets anders aan toe. Els is namelijk helemaal niet zo bezig met hoe ze overkomt. De eerste fragmenten van de date van Els zijn niet erg in het voordeel van de dame. Half onderuitgezakt in sportkledij is ze haar date aan het commanderen alsof ze al 20 jaar getrouwd zijn.

Geen moeite in uiterlijk gestoken

Aan het keukeneiland zit Els onderuitgezakt toe te kijken naar haar date. Ze draagt een hemdje dat je normaal gesproken draagt als je lekker aan het chillen bent in huis. Met een vinger in haar mond en ongeïnteresseerd onderuitgezakt leest ze haar date de les.

Haar date Erwin wil de vaatwasser aanzetten, maar dit wil niet direct vlotten. Dat irriteert haar mateloos, want ze kan haar mond er niet over dicht houden.

Els reageert: “Je moet op start drukken, gewoon een keertje op start en dan dicht. Dat was vier keer start, maar dat maakt niet uit”.

Ze gaat haar tirade verder: “Alleen start!”. Haar date reageert: “Dat doe ik ook!“, waarna Els er klaar mee is: “Laat maar zitten”. In plaats van dat ze even opstaat en helpt, laat ze haar ware aard zien. We hopen dat Erwin snel zij koffers pakt en wegrent.

Ook de kijkers van het programma vallen over de houding en het gedrag van Els. Ze noemen haar een arrogant huppeltrutje en zijn van mening dat ze niet gauw de liefde gaat kunnen vinden.

Meer van dit: