HomeTelevisieStelletje in De Bondgenoten gestoord tijdens het wippen: "Gast?! We zijn nog...

Stelletje in De Bondgenoten gestoord tijdens het wippen: “Gast?! We zijn nog bezig”

Als je meedoet aan een programma waar je ongeveer een jaar in zal moeten zitten, dan kun je er van te voren bij stilstaan dat je daar ook met behoeftes te maken gaat krijgen. Een jaar niet wippen is voor veel mensen niet weggelegd en zo ook niet voor deze twee deelnemers.

Huisgenoten

Bij de Bondgenoten zitten 16 mensen opgesloten in een grote loods, en moeten ze onderling strijden om een flinke geldprijs. Je hebt als deelnemer dus nooit heel veel ruimte voor privézaken.

Omdat ze met een hoop huisgenoten zitten, hebben ze onderling wat normen, waarden en regels afgesproken. Zo hebben ze ook besproken om een slipper voor de deur te leggen als ze aan het wippen zijn. Zo worden ze niet gestoord tijdens hun pleziertjes. Alhoewel… in dit geval werden ze dat dus wel.

Nog bezig

Als je van de 16 deelnemers iemand hebt gevonden om je behoeftes mee te delen, mag je best van geluk spreken. Het is dan ook logisch dat er zo nu en dan wat stoom wordt afgeblazen. Toch beginnen de andere deelnemers zich aan dit stelletje te irriteren, want ze gaan blijkbaar continue van bil.

Ze slapen met meerdere deelnemers op een kamer, en net wanneer iedereen naar bed wil, besluit het stelletje te gaan liggen wippen.

Ze leggen de slipper voor de deur en gaan lekker doen waar ze zin in hebben. De rest was echter net bezig met het klaarmaken om naar bed te gaan en kunnen dus niet waarderen dat er een slipper voor de deur ligt.

Eén van de deelnemers is het kotsbeu dat ze steeds van bil gaan, en besluit ze gewoon te storen. Dat wordt dan weer niet gewaardeerd door het stelletje, die aangeven dat ze bezig zijn en nog even 5 minuutjes nodig hebben.

De beelden gaan hard rond op social media. Er zijn twee groepen met een mening, zo is er een groep die vindt dat ze gewoon lekker hun gang moeten gaan, maar ook een groep die het kotsbeu is om steeds naar wippende deelnemers te moeten kijken.

Je kunt de beelden in het fragmentje hieronder bekijken.

@tvmomentjes

Ze gaan lekker van bil in de bondgenoten terwijl de rest naar bed wil 🤣 🎥 beeld van Talpa

♬ origineel geluid – al het moois

Meer van dit: