HomeTelevisieLLDL Deelneemster Cerony zegt dat ze goed is in wippen en daarna...

LLDL Deelneemster Cerony zegt dat ze goed is in wippen en daarna gaat het los

Het lijkt er een beetje op alsof ze bij Lang Leve de Liefde een nieuwe weg hebben ingeslagen door de deelnemers wat te verjongen. Je kunt je afvragen of die aan het programma mee doen om hun ware liefde te vinden. Het kan natuurlijk ook zo zijn dat ze een avontuurtje van 24 uur op televisie wel zien zitten.

Meedoen voor de views

Hoewel het programma bedacht is om koppels te matchen die opzoek zijn naar de liefde, zullen er vast en zeker ook wel wat mensen voor de aandacht meedoen. Zo zagen we bijvoorbeeld Yordi Nogmaals in Lang Leve de Liefde, die van zijn deelname gebruik maakte om weer wat relevanter te worden. Dat is hem overigens redelijk gelukt, dus we kunnen niet zeggen dat het niet werkt.

Meedoen voor de views is helemaal geen probleem want het levert in veel gevallen wel wat vermaak op. Om zo veel mogelijk views te krijgen, moeten ze een beetje gek doen. We willen niet zeggen dat het voor de aandacht was, maar deelnemer Laura liet zich bijvoorbeeld uitvoerig nemen om het vervolgens op haar TikTok uit te melken. Ieder zijn/haar ding natuurlijk!

Kwaliteiten in bed

Omdat bloemetjes en bijtjes het altijd goed doen in het programma, gaat het daar al gauw weer over. Als René en Cerony gezellig met zijn tweeën in bed zitten, vindt René het wel tijd om wat vragenkaartjes erbij te halen. Op dat kaartje staat de vraag of er dingen zijn waar Cerony zich onzeker over voelt in bed. Cerony is daarin duidelijk.

Ze zegt: “Ik heb geen onzekerheid. Ik krijg altijd complimenten. Er is nooit iemand geweest die zei ‘Ik vind dat dit of dat beter kan, of ik had dit wat beter verwacht…’ Dus ja…”. Dat klinkt voor René als muziek in zijn oren en concludeert dat Cerony eigenlijk een soort wipkoningin is. Daar is ze het zelf wel mee eens. René is direct bereid om die conclusie te gaan testen.

@tvmomentjes

Cerony is niet onzeker want ze vindt zichzelf een godin

♬ origineel geluid – al het moois

Meer van dit: