HomeTelevisieLLDL-Bradley wil liever niet zoenen, maar wel wippen met zijn date

LLDL-Bradley wil liever niet zoenen, maar wel wippen met zijn date

Wat is intiemer: zoenen of wippen? Deze vraag zorgt voor nogal wat discussie op X (Twitter). Dit heeft alles te maken met het programma Lang leve de liefde. Tijdens de date van vandaag vertelde Bradley namelijk dat hij zoenen een stuk intiemer vindt dan het wippen zelf.

Aïshah en Bradley

Aïshah en Bradley komen na een leuke kennismaking al snel in diepe gesprekken terecht. Zoals we gewend zijn bij Lang leve de liefde, duurt het niet lang voor het gesprek een nogal intieme wending krijgt.

Bradley vertelt namelijk aan Aïshah dat hij zoenen veel intiemer vindt dan wippen. “Als ik en FWB contact zou hebben, dan zou ik daar niet mee zoenen.” Aïshah haar gezicht spreekt direct boekdelen. Zelfs de slapende hond op de vloer kijkt even op van deze bijzondere uitspraak. “Voor mij is wippen meer voor de lust, de lust komt dan zwaarder naar boven dan de liefde”, vertelt Bradley.

Aïshah denkt er anders over

Bradley vertelt verder: “Ik vind zoenen best wel liefde bedrijven, liefdevol. Wippen vind ik eigenlijk niet erg liefdevol”. Aïshah is het hier zeker niet mee eens. Zij vindt wippen namelijk een stuk intiemer dan zoenen.

“Ik snap niet eens hoe het wippen tot stand kan komen als er niet gezoend wordt met elkaar” zegt Aïshah direct.

Bradley schrikt een beetje en probeert het snel recht te zetten. “Tijdens het wippen kun je ook gewoon kusjes in de nek geven, dat doe ik gewoon, maar het is niet intiem.”

Of het nog spannend wordt tussen de lakens is te bezien. De twee hebben namelijk een totaal andere kijk op intimiteit.

Meer van dit: