HomeTelevisieLang Leve de Liefde deelnemers gaan keihard van bil terwijl de hond...

Lang Leve de Liefde deelnemers gaan keihard van bil terwijl de hond zit mee te kijken

Het is weer een tijdje geleden dat we een stel vol gas van bil zagen gaan in Lang Leve de Liefde. Waar we eerst dagelijks konden schrijven over vrijpartijen in het programma, is het nu allemaal vrij schaars. Des te opmerkelijker is het dat de hond ook mee zit te kijken.

Hond mee naar de villa

We zien steeds vaker dat de deelnemers hun hondje mee mogen nemen naar de villa. Waar het eerst sporadisch was, zien we nu vrijwel elke week een hondje paraderen in het programma.

Die honden zorgen vaak voor een onderwerp van gesprek en dat is maar goed ook. Soms kunnen de deelnemers het gewoonweg niet met elkaar uithouden en dan moet je de tijd maar zien te laten verstrijken. In het geval van deelnemers Yasmin en Michael sloeg de vonk meteen over.

Vonken spatten eraf

Yasmin en Michael zijn vanaf het eerste moment helemaal weg van elkaar en dat spat dan ook echt van het beeldscherm af. Uiteraard besluiten ze steeds te verlengen, waardoor ze nog dichter naar elkaar toe groeien. Ze slapen gezellig bij elkaar in bed en kunnen in eerste instantie best van elkaar afblijven.

Uiteindelijk is de spanning zo hoog, dat ze besluiten om voor de ontlading te gaan. Het gaat behoorlijk tekeer, maar er is iets wat ze niet helemaal in de gaten hebben.

Het hondje van Michael heeft ook gehoord dat er wat aan het gebeuren is in bed en besluit een kijkje te gaan nemen. Yasmin en Michael gaan ondertussen gewoon gezellig door.

Kijkers gaan helemaal stuk om het fragment. Heb je al een camera vol op je reet staan, komt de hond óók nog eens een kijkje nemen.

Gelukkig lijkt de hond ze niet echt te storen en kunnen ze gewoon doorgaan met waar ze zo lekker in lijken te zitten. Klein tipje van de redactie voor als je ooit meedoet aan een programma en van bil wil gaan, doe het zonder de dekens. Dan mogen ze je niet uitzenden ;-).

@

♬ –

Er zijn wat mensen die laten weten dat het filmpje niet werkt. Als dat zo is, kun je op deze link klikken en dan kom je (zonder reclame) bij het filmpje uit.

Meer van dit: