HomeHumorLang Leve de Liefde deelnemer Shakura is woest op Giel: "Je bent...

Lang Leve de Liefde deelnemer Shakura is woest op Giel: “Je bent dom!”

Gister konden we al van een Lang Leve de Liefde fragment genieten waarin we zagen hoe Shakura en Giel elkaar niet helemaal begrepen. Het werd misschien wel het meest verwarrende gesprek over brood ooit maar Shakura kon het een dag later blijkbaar niet laten rusten.

Broodjes of Sneetjes

Als je het fragment van gister niet gezien hebt dan heb ik het hieronder even voor je erbij gezet. Het kwam erop neer dat Shakura en Giel elkaar niet begrepen toen het over brood ging. Althans… Shakura wilde Giel niet begrijpen want blijkbaar is haar wil, wet. Het was heel verwarrend en ze leken het zelf ook niet meer te begrijpen. Het ging om dit fragment:

Niet van geslapen

Als de twee een dag later aan het ontbijt zitten, blijkt dat Shakura niet geslapen heeft door dit vraagstuk. Ze tovert de zak broodjesbollen tevoorschijn en vraagt Giel wat hij nu bedoeld. Als Giel zegt dat het broodjes zijn, wordt ze woest. “Het zijn geen broodjes, het zijn bollen!” Vervolgens is ze zo woest dat ze zelfs zijn naam vergeet.

Ze vraagt: “Hoe heet je ook alweer?” Als ze het dan weer weet zegt ze: “Giel, je bent dom!” Hij lijkt er nog om te kunnen lachen maar Shakura maakt zichzelf niet heel populair bij de kijkers. Waarom zou deze vrouw nog vrijgezel zijn? Een kijker kan het wel raden: omdat niemand geïnteresseerd is in haar kadetten”. Goeie!

Meer van dit: