HomeHumorLLDL Deelnemer Berend wil tongworstelen maar wordt keihard uitgelachen

LLDL Deelnemer Berend wil tongworstelen maar wordt keihard uitgelachen

In het populaire programma Lang Leve de Liefde zien we regelmatig de meest ongemakkelijke situaties. Ook nu weer als Berend graag een potje wil tongworstelen met zijn match. Zij lacht hem echter keihard uit en dat zal vast komen door de manier waarop hij het vraagt.

Ongemakkelijk

De grootste reden dat het programma Lang Leve de Liefde zo populair is, komt door al het ongemak waarmee het gepaard gaat. 24 uur lang opgesloten zitten met iemand die je glad niet kent, is niet niks. Zeker niet als dan ook nog blijkt dat je niet helemaal lekker met elkaar klikt.

Soms spat het vuurwerk ervan af in het programma maar het komt nog veel vaker voor dat de deelnemers elkaar helemaal niks vinden. Vooral dat laatste kan erg ongemakkelijke beelden opleveren. Het mooiste is het natuurlijk als de één het wel helemaal ziet zitten maar de ander niet. Dit fragment is daar een prachtig voorbeeld van.

Kussen

Het is niet meer dan normaal dat je elkaar moet kussen om erachter te komen of de klik er ook echt is. Als een kus niet goed voelt kun je beter gauw stoppen. Als een kus voor vlinders zorgt, is het helemaal niet zo gek om eens te kijken wat er verder kan gebeuren. Het is wel prettig om te weten hoe zowel jij als je date erin staat.

Het is dan ook niet gek dat Berend wil kussen alleen de manier waarop is vrij eigenaardig: “Mag ik voelen hoe zacht jouw lippen zijn?”, vraagt hij. Die dame kan haar oren niet geloven en proest het uit. Tóch zegt ze niet direct nee op Berends vraag, maar ook geen ja. Heb je lekker wat aan als Berend zijnde. Misschien moet hij het toch maar op een andere manier proberen.

Meer van dit: