HomeTelevisieLLDL deelneemster Rafaëla begint Reynold ineens op een intieme plek te betasten

LLDL deelneemster Rafaëla begint Reynold ineens op een intieme plek te betasten

Eerder deze week gingen Reynold en Rafaëla knetterviraal omdat Reynold liever een wat knappere date had willen hebben. Hij wijst Rafaëla af op een manier die misschien een beetje te eerlijk was. Hij vond haar gewoonweg te lelijk en je zou dus zeggen dat het een date van korte duur ging worden.

Geen match

Hoewel de twee op het eerste oog hartstikke leuk bij elkaar lijken te passen, is voor Reynold al gauw duidelijk dat het niks gaat worden. Hij vind het innerlijk van Rafaëla wel geinig maar haar uiterlijk helemaal niet.

Als een man zoiets over je zegt, moet je wel heel wanhopig zijn om de deur nog open te laten staan. Wanneer ze later weer in een discussie komen, kun je je wel voorstellen dat de conclusies getrokken zijn. Reynold is namelijk van mening dat zijn vrienden boven zijn vriendin staan, en Rafaëla vindt van niet. Dat fragmentje kun je hieronder even bekijken als je het gemist hebt.

Deur staat nog open

Alle seinen lijken op rood te springen, maar niets blijkt minder waar. Rafaëla heeft haar deur namelijk nog wagenwijd voor Reynold open staan. Sterker nog… als de twee samen in de jacuzzi belanden, kan Rafaëla zichzelf niet inhouden.

Ze betast Reynold op alle plekken die ze interessant vindt. Zo wrijft ze lekker over zijn kale hoofdje, en gaat ze met haar vingers flink door zijn zachte borsthaar heen.

Het lijkt er een beetje op alsof Rafaëla wanhopig op zoek is naar wat affectie van een man. Reynold lijkt het helemaal niets te vinden. Ook niet zo gek als iemand die je lelijk vindt, je aan alle kanten aan het betasten is.

Kijkers reageren massaal op het fragment en zijn met name in de war over de keuzes van Rafaëla. Benieuwd naar het fragmentje? Bekijk het dan hieronder.

Meer van dit: