HomeTelevisieLang Leve de Liefde Deelneemster Patrycja laat alles van zichzelf zien

Lang Leve de Liefde Deelneemster Patrycja laat alles van zichzelf zien

Tegenwoordig ga je niet meer in de kroeg op zoek naar een leuke dame, maar je laat gelijk heel Nederland meekijken met je avonturen. Vaak gaan de deelnemers ook wel heel erg lekker op de aandacht die ze daarbij krijgen. Zeker als ze zelf ook nog eens actief zijn op de socials.

Het stoute vragenuurtje

Deze week konden we meekijken met Lang Leve de Liefde deelnemers Patrycja en Conner. Na een leuk kennismakingsgesprek beginnen ze zoals altijd aan het vragenrondje.

Patrycja, die duidelijk geen Nederlandse is, heeft de kijkers direct op de hand met haar dialect. Tijdens de vraag: “Beoordeel de billen van jouw date”, gaat het even mis. Patrycja verwart billen namelijk met borsten. Conner neemt het vragenkaartje over, waarna al snel duidelijk is dat het om de billen gaat. Uiteindelijk reageert Patrycja gevat: “Ik kan jouw kont niet beoordelen want ik heb jouw kont nooit gezien en voor mij maakt de kont van de man niet uit”.

Daten met een model

Later op de dag gaat het gesprek over het werk van Patrycja. Al snel wordt duidelijk dat Patrycja haar geld verdient als model. Conner wil natuurlijk weten wat voor model ze is.

Patrycja steekt niet onder stoelen of banken dat ze alle soorten foto’s laten maken en dus ook lingerie en naakt.

Er valt al snel een enorme stilte tijdens het eten. Conner probeert de stilte te redden met: “O nouja, ik heb er niet zoveel moeite mee, zolang het maar geen OnlyFans is”.

Dan krijgt hij het antwoord waar hij niet op hoopte: “Ik heb geen OnlyFans, niet op dit moment, in de toekomst ik weet niet”. Op X raken de kijkers niet uitgepraat over het koppel.

Meer van dit: