HomeWTF?!Kaatje stuurde een berichtje naar haar overleden vader en krijgt antwoord

Kaatje stuurde een berichtje naar haar overleden vader en krijgt antwoord

Het moet verschrikkelijk zijn om één van je ouders te verliezen. Zelf kan ik er gelukkig niet over meepraten, maar Kaatje kan dat wel. Ze is haar vader een tijd geleden verloren en besloot hem eens een sms’je te sturen. Tot haar grote schrik kreeg ze antwoord.

Het gemis van een ouder

Het gemis van een ouder kan verschrikkelijk zijn. Je hoort vaak genoeg situaties waarin iemand eraan onderdoor gaat wanneer die zijn of haar ouder(s) verloren is.

Gelukkig kunnen de meeste er niet over mee praten, maar Kaatje kan dat wel. Ze miste haar vader zo erg dat ze de behoefte had om hem dat te laten weten. Hoe anders dan door een sms’je te sturen naar zijn nummer. Wat kan er gebeuren toch? Nou… Kaatje kreeg plots een berichtje terug. Ze schrok zich kapot, maar gelukkig eindigde het goed.

Iemand krijgt sms’je

Je moet je voorstellen hoe raar het is als je plots een sms’je krijgt dat iemand je elke dag mist. Zeer waarschijnlijk begrijp je niet wat er aan de hand is en stuur je een vraagteken terug. In dit geval ging het precies zo. Kaatje kreeg twee vraagtekens terug.

Ze schrok ervan en besloot uit te leggen dat het, het oude nummer van haar vader was, die in 2020 kwam te overlijden.

Gelukkig kon de ontvanger goed aanvoelen dat je om zulke dingen geen grapjes maakt, en besloot om Kaatje op te vrolijken. Hij vroeg: “Wil je een foto zien van mijn kat die een beetje raar doet?”

Dat leek Kaatje wel wat, waarop ze de foto van een lachende kat kreeg. Toen ze vroeg hoe de kat heette, was het antwoord ‘Lucky’. Toevallig ook de naam van de hond die ze ooit van haar vader kreeg. Het kan raar verkeren.

De ontvanger geeft haar een digitale knuffel en zo is het eind goed al goed. Voor Kaatje voelde het even alsof ze contact met haar vader had en dat is hartstikke fijn!

My dad died in 2020 and I texted his old phone number
byu/Present_Tax_8302 intexts

Meer van dit: