HomeHumor20x mensen die denken dat ze de leukste thuis zijn

20x mensen die denken dat ze de leukste thuis zijn

Maak je klaar voor een onvergetelijke ontmoeting met de koning of koningin van huishoudelijke hilariteit! Deze persoon is altijd op een missie om thuis de lachspieren te trainen. Ze hebben een natuurlijke gave om van de meest alledaagse situaties een hilarisch toneelstuk te maken… Althans, dat denken ze.

De leukste thuis

Van het bakken van een simpel ei tot het ophangen van een schilderij, geen enkele taak is veilig voor hun onweerstaanbare drang om de boel op te vrolijken. Terwijl anderen zich concentreren op praktische zaken, gaat hun aandacht rechtstreeks naar de comedy-stand. Zelfs een stofdoek wordt een rekwisiet in hun eigen komische show.

Vrienden en familie zijn hun publiek en kunnen altijd rekenen op een overdosis grappen en grollen zodra deze meester van huiselijke humor ten tonele verschijnt. Een verhaal wordt nooit simpelweg verteld – het wordt omgetoverd tot een sappige anekdote vol hilarische details en onverwachte wendingen.

Communicatie

In de communicatie proberen deze grapjokers altijd een grinnikje in je te triggeren. Hieronder staan dan ook 20 gesprekken van mensen die denken dat ze de leukste thuis zijn. Sommige zijn écht geinig, maar anderen slaan die grappenplank volledig mis.

1. Ha buurman, even in je huwelijk stoken

2. Simpele rekensom

3. Jan en Agnes komen maar al te graag

4. Onnodige informatie

5. Hij Willem niet meer

6. 

7. Zelfs AI is getraind om grappig te doen

8. Wat is de vraag?

9. Lekker verwarrend

10. Hoe vaak zou die fietsen

11. Matties voor het leven

12. Wat een excuus

13. De bedoeling is goet

14. Stoken in een relatie 2.0

15. Daan is de moeilijkste niet

16. Wisse verkoopt een Playstation WIFI

17. Waar ben je bang voor

18. Twee dames in gesprek

19. Zo werkt het niet

20. Ik weet niet wat die gebruikt heeft, maar dat moet goed spul zijn

Via: SGXL

Meer van dit: