HomeHumorPuber scheldt winkelpersoneel uit maar zijn vader pikt dat niet en leert...

Puber scheldt winkelpersoneel uit maar zijn vader pikt dat niet en leert hem een lesje

Een jochie dat stoer wilde doen, besloot om samen met mijn vriendjes het winkelpersoneel van de plaatselijke supermarkt uit te schelden. Het hele spektakel werd gefilmd en als de vader van het jochie de beelden onder ogen krijgt, leert hij hem een heel waardevol lesje.

Stoer doen

In een virale video lijkt het erop dat het jochie het samen met zijn vriendjes aan de stok krijgt met een medewerker uit de winkel. De winkel ligt in een klein stadje in Engeland. In kleine stadjes is het vaak ons kent ons. Te zien is hoe de ventjes een grote waffel hebben en dreigende taal uitspreken tegen het personeel.

Toen de jochies werden gefilmd tijdens het uitkafferen van het personeel, kwam dat al heel gauw bij een vader terecht. Die besloot op zijn beurt om de opvoeding maar wat aan te scherpen. Papa liet zijn zoontje namelijk terug gaan naar de winkel om sorry te zeggen. Hij veranderde van stoer straatjochie naar klein ventje en zijn vader heeft dat er prachtig op staan.

Grote mond

De grote mond die hij had met zijn vriendjes, verdween als sneeuw voor de zon toen papa hem voor de camera had. Enigszins verongelijkt staat het jochie bij de winkel maar hij biedt wel zijn excuses aan. Uit de reacties blijkt dat het voor vele de perfecte straf voor het ventje.

Als papa het niet geloofwaardig vindt, kaffert hij het ventje nog maar eens uit. Hij zegt nogmaals sorry en het personeel aanvaard de excuses. Het ventje zal de nodige streetcredits weer op moeten bouwen. Het filmpje waarin het ventje zijn excuses moet aanbieden ging namelijk nog veel meer viraal dan het scheld filmpje.

Meer van dit: